KURSER

KURSER

Kurset alle taler om:

Erotisk Hypnose Online Kursus

GRATIS! 

Se hele første lektion her!

KURSUS: EROTISK HYPNOSE ONLINE


Jeg vil lære dig ALT hvad jeg ved om erotisk hypnose!


Forestil dig, at du skaber de skønneste erotiske fantasier med din partner.


Med et knips med fingrene kan du tage på erotiske eventyr hvor det kun er fantastien, der sætter grænsen.


På kurset lærer du alt det grundlæggende, som du har brug for til at komme i gang med erotisk hypnose på egen hånd.

Kurset kræver ikke forudgående kendskab eller erfaring med hypnose.

Du lærer fundamental hypnose, og får inspiration og idéer til at tage det med i soveværelset (og mange andre steder) for at få ekstraordinære oplevelser i erotikkens verden.

Vi taler om mulighederne i vores erotiske leg, også i forhold til Dominans og BDSm.

Alt dette bliver serveret i 12 lækre portionsanretninger: 


1. Din første hypnose – sjov og sikker 

I det første kursus lærer du at hypnotisere på en let, sjov, og sikker måde. Du lærer hvordan du kommer i gang hurtigt, og du lærer hvordan du sikrer dig at legen er forsvarlig. Du får selvfølgelig også nogle idéer til dine hypnoser, og lærer om hvordan du lettest får erfaring.  


2. Hypnotiske orgasmer

Du lærer mere om at give hypnotiske orgasmer. Hvordan gør vi det? Er der forskellige måder at gøre det på? (spoiler: Ja, det er der!) Du får en masse idéer til at udvide dit orgasmiske repertoire.  


3. Den gode afslutning

Vi snakker om vigtigheden i en god afslutning på en hypnosesession. Det er dig, der bestemmer hvordan modtageren skal have det når vi er færdige. Hvad kan du gøre, for at afslutningen er så perfekt som overhovedet muligt? 


4. Hypnotisk sanseleg, følsomhed og hallucinationer

Giv endnu større oplevelser med erotisk hypnose. Du behøver ikke sexlegetøj når du bare har talegaverne i orden.  


5. Post-hypnotiske suggestioner

Selv om det er frækt at se reaktionerne på hypnose med det samme, kan det være endnu frækkere at sætte regler om som træder i kraft senere. Det kræver finesse og omtanke, men kan ende i nogle helt fantastiske oplevelser og scenarier.  

 

6. Husker du?

I dette webinar snakker vi om hukommelse, og om at glemme ting i hypnose. Hvordan får vi underbevidstheden til at glemme detaljer, eller måske endda store ting i hypnose – både som sjov underholdning, og i en erotisk sammenhæng.  


7. Erotisk Hypnose og BDSm

En stor del af BDSm er dominans. Med Erotisk Hypnose kan dominansen nå helt andre højder, og fantasierne kan få helt frit løb. Lær om hypnotiske pisk, mindfucks, mental dominans og alt det andet herlige vi hypnotisører kan gøre i Det Sorte Univers.  


8. Lyninduktioner

Vi dykker ned i de hurtige, flashy og imponerende induktioner. Lær at hypnotisere din partner på et par sekunder. Ja, så hurtigt kan du hypnotisere, effektivt og på en måde der får dine tilskuere til at tabe kæben.  


9. Rollespil

Er du til frække rollespil? Måske den strenge lærer og den uskyldige elev som forføres eller straffes? Uanset hvad du er til, så vil du med hypnose kunne tage rollespil op til et helt andet niveau. Få din modtager til virkeligt at opleve den rolle han/hun er i.  


10. Orgasmer, del 2

Man kan ikke få nok af en god ting. Vi går ENDNU længere med de hypnotiske orgasmer. Tantriske orgasmer – også for mænd – og flere andre sjove og frække måder at nå orgasme på.  


11. De LANGE hypnoser

Skal det gå hurtigt eller langsomt? Vi har allerede lært at gøre tingene hurtigt. Nu skal vi lære at gøre det langsomt. Nye teknikker, som luller din modtager ind i hypnose, og giver en helt fantastisk nydelse som – hvis vi ønsker det – kan blive en helt fantastisk seksuel oplevelse. Et helt anderledes, men særdeles eftertragtet hjørne af Erotisk Hypnose.  


12. The Esdaile State

Et virkeligt spændende og anderledes hjørne af den erotiske hypnose, som mange finder interessant. Mange modtagere elsker trancen, og her går vi dybere end du nogen sinde har kunnet forestille dig.  


BONUS: Lær selvhypnose!

Som en helt særlig ekstra bonus får du et bonuskursus, hvor du hurtigt og enkelt lærer selvhypnose. 


Du får alt dette: 


  • 12 online kursusafsnit
  • Ekstramaterial i form af videoer, pdf-filer og andet
  • Selvhypnose


TILMELD DIG NU:

Kontakt mig tlf. 93 84 02 34 eller mail@erotiskhypnose.dk.


Pris kr. 3.000,00.